Bruden tror, at brudevalsen er ødelagt – indtil hun ser, hvem der står på scenen

Da Brad Hewitt tidligere på året skulle giftes med sin elskede Melissa, vidste han præcis, hvad han skulle gøre for at gøre brylluppet helt uforglemmeligt. Han havde nemlig udtænkt en overraskelse, der var “større end Texas”, men han havde brug for hjælp til at gennemføre den.

Derfor valgte han at tage kontakt til personalet hos Selective Sound Entertainment, hvor han fortalte dem, at han gerne ville overraske sin kone midt under bryllupsvalsen med hendes yndlingssanger, Mark Wills.

På bryllupsdagen gør Melissa sig klar til at danse den traditionelle bryllupsvals helt uvidende om, at Brad har planlagt en kæmpe overraskelse. Da musikken stopper midt i dansen tror bruden, at noget er gået galt. Men da hun vender sig mod scenen og ser Mark Wills? Hendes reaktion er uvurderlig!

Det tog over 100 timer at planlægge overraskelsen, men når vi ser brudens fantastiske reaktion, så var det det hele værd. Se den utrolige overraskelse i videoen nedenfor og del den med dine venner, hvis du mener, at den er lige så fantastisk, som vi gør!