Hunden genkender duften af ejeren, som har været bortrejst i 7 måneder – deres genforening er vidunderlig!

Denne genforeningsvideo er blevet set millioner af mennesker verden over, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vi ved alle, at der er et særligt bånd mellem hunde og mennesker, og denne video beviser det endnu en gang.

Da Maria slog op med sin voldelige kæreste, flyttede hun hjem til sine forældre i Skotland. Efter at have boet hos sine forældre i et stykke tid, besluttede hun sig for at flytte tilbage til USA for at påbegynde et nyt liv. Da hun flyttede tilbage til USA igen, følte hun, at det var bedst for hendes hund, Sandy, at hun blev tilbage hos sine forældre i Skotland.

Dette er øjeblikket, hvor Maria og Sandy genforenes efter syv måneders adskillelse, og øjeblikket spredes ni som en løbeild verden over.

Vi tror, at mange kan nikke genkendede til denne fantastiske begivenhed, eftersom vi tror, at mange kan relatere til, hvor stærkt et bånd mellem en hund og et menneske rent faktisk kan være.

Del denne hjertevarmende genforening med dine venner, hvis du er enig!