2-årig dreng løber hen for at se på dyrene – ingen forventede, at gorillaen ville reagere på denne måde!

Da 2-årige Isaiah var i Columbus Zoo med sin familie, så han en gorilla for første gang nogensinde. Gorillaen kiggede tilbage på ham, og det fik den 2-årige til at blive meget sprælsk, og han løb ivrigt hen mod glasset for at undersøge dette mærkelig dyr på tæt hold.

Men ingen var forberdt på, hvad der så skete. Vi er glade for, at mor og far forevigede dette på film.

Den unge gorilla, Kamoli, er ligesom Isaiah meget nysgerrig på, hvad der gemmer sig på den anden side af glasset. Han begynder at løbe frem og tilbage langs glasset og stopper op for at se, om Isaiah gør det samme – hvilket han gør!

Dette bedårende møde forvandles hurtigt til en titebøh-leg, og når vi ser Isaiah jage Kamoli, så smelter vores hjerter!

Er de ikke bedårende? Hvis du er enig, så del dette klip med dine venner på Facebook.