Hunden angriber drengen på cyklen, så bliver familiens kat vred – hvad som efterfølgende sker er fantastisk!

Man siger ofte, at hunden er menneskets bedste ven – men i dette klip var det bestemt ikke tilfældet.

I klippet ser vi, hvordan en lille dreng leger med sin cykel i indkørslen, da en hund pludselig kommer løbende. Uden på nogen måde at være blevet provokeret bider hunden drengen i benet, og begynder at ryste ham som en kludedukke.

Men det gad familiens kat ikke at finde sig i! Blot milisekunder efter det umotiverede overfald kommer katten løbene. Den er fast besluttet på at beskytte sin ven, og er bestemt ikke bange for selv at komme til skade. Ingen skal gøre kattens bedste ven noget!

Se det utrolige klip med den modige kat nedenfor og del det med dine venner, hvis du blev lige så imponeret af kattens handling, som vi gjorde!