Vennerne advarede ham mod lommetyve på ferien – så udtænkte han en genial løsning

Komiker Jeff Wysasky har i løbet af den seneste tid skabt overskrifter med sine sjove fjollerier, der alle er en del af hans projekt ‘Obvious Plant’. Internettet elsker denne kreative 32-årige, som elsker at overraske folk med sin humor.

Da Jeff for nylig planlagde en rejse til Barcelona, advarede flere ham om, at der var mange lommetyve i byen. Så kom han på en genial løsning til at få hævn over de potentielle tyve – han valgte nemlig at lave en falsk tegnebog, der skjuler en mildt sagt uventet hemmelighed.

“Jeg fandt på en måde at få en sød hævn over alle dem, som er modige nok til at stjæle mine hårdttjente penge”, skriver han via Bored Panda.

Nedenfor kan du se hans geniale løsning:

1. Tag en meget billig tegnebog…

planbok1

2. …et fødselsdagskort, der spiller musik…

planbok2

3. …og masser af glitter.

planbok3

4. Herefter skal man sætte alle tre dele sammen, så man får dette. På ydersiden ligner det en helt almindelig tegnebog…

planbok4

5. …men når man åbner den, så spilles der forfærdeligt musik og der er glitter overalt.

planbok5

Denne geniale lokke-pung deles nu flittigt på de sociale medier, og Wysasky hyldes for sin opfindsomhed. Hvis du synes godt om Wysaskis fjollerier og ønsker at se mere af hans arbejde, så kan du klikke på hans Facebook-side eller Instagram.

Efter at han har lavet denne tegnebog, så håber vi næsten, at han støder på en lommetyv.