Mishandlet hund skal have ny ejer – men da han finder ud af hvem? Tårerne triller!

Dette er Mojo. Han blev efterladt til en uvis skæbne af sin familie, og var udsultet, forsømt og havde skab. Mojo var blevet mishandlet stort set hele sit liv, og havde derfor svært ved at stole på mennesker. Hunden havde et stort behov for omsorg og pleje.

Mojo
YOUTUBE

Men Mojo blev heldigvis reddet af Joey Wagner. Joey var straks klar over, at Mojo havde brug for hjælp, og kørte ham derfor til dyrelægen.

Mojo var blot 3 måneder gammel, da Joey fandt ham. Og han kunne endelig få den pleje og omsorg, han havde brug for at få et normalt hundeliv. Men det skulle vise sig, at Mojos vej tilbage til at blive en normal hund, der kunne bo hos en familie, skulle blive lang.

Mojo2
YOUTUBE

Der var mange, der ønskede at adoptere den lille hvalp. Men Mojo var ganske enkelt for vild og ”skør” til, at han kunne blive anbragt i et nyt hjem. En dag var han dog endelig klar, og det kom som en overraskelse for de fleste, at det var Mojos redningsmand, Joey, som i sidste ende valgte at adoptere ham.

Du kan se den smukke genforening i afspilleren nedenfor, og uden at afsløre for meget, kan vi godt fortælle, at det var et glædens øjeblik, der bragte os i tårer!

Vi er glade for, at Mojo endelig har fået et nyt og kærligt hjem! Alle hunde fortjener et godt og trygt hjem! Du må meget gerne dele artiklen, hvis du er enig!