Brandmændene bærer døende mand ind i skoven – for at opfylde hans sidste ønske

Edward Reis arbejdede i mange år som skovfoged. Han elskede alt, som havde med naturen at gøre, og tilbragte helst hele dagen ude i det grønne.

Men denne mulighed forsvandt dog, da Edward blev diagnostiveret med MS, multipel sklerose, og grundet sin sundhedsmæssige tilstand, var han ikke i stand til at forlade plejehjemmet. Der gik flere år, uden at han var i stand til at sætte en fod udenfor, hvilket tog hårdt på ham.

En dag valgte han at fortælle om sit sidste ønske til plejehjemmets forstander, Curt Huber. Alt han ønskede var at få lov til at være udendørs en sidste gang, og takket være godhjertede mennesker gik hans ønske i opfyldelse.

Forstanderen valgte at vende situationen med plejehjemmets sygeplejersker, og en af dem, Leigh Gardner, var blevet gode venner med Edward i løbet af de år, han boede på plejehjemmet. Hun vidste med det samme, at Edwards sidste ønske var nødt til at gå i opfyldelse, og fik hurtigt en god idé.

18-8 Man sista onskan natur1

Facebook

”Hun foreslog, at vi skulle tage kontakt til den lokale brandstation for at høre, om de måske kunne hjælpe med at transportere Edward ud til hans sidste besøg i naturen”, skriver Evergreen Hospice Volunteers Facebook.

Brandmændene på Snohomish County Fire District havde ikke noget imod at hjælpe, og afsatte med det samme tid til at opfylde Edwards sidste ønske.

Den 26. marts 2014 gik Edwards sidste ønske i opfyldelse. Brandmændene bar Edward ud fra plejehjemmet, og kørte ham på en tre-timers lang udflugt til en naturskøn park i den amerikanske by Edmonds.

18-8 Man sista onskan natur2
Facebook/ Evergreen Hospice Volunteers

De bar Edward op og ned af alle parkens stier, så han en sidste gang kunne mærke den friske luft, høre fuglene synge og lytte til vindens susen i træerne; alt det, han gennem hele sit liv havde elsket så meget.

Shane Cooper var en af de brandmænd, som var med på udflugten:

“Altså, jeg bøjede mig over ham og spurgte: “Er du lykkelig nu?. Han svarede: “Jeg er meget lykkelig”, fortæller Shane Cooper i et interview med ABC.

Edward Reis døde desværre kort efter udflugten. Han sov stille ind efter at have fået sit sidste ønske opfyldt – at være ude i naturen en sidste gang.

Du må meget gerne dele denne artikel med dine venner på Facebook, hvis du sætter lige så meget pris på disse godhjertede menneskers gerning, som vi gør!