Han smiler til kameraet inden sit livs sidste køretur. Nu vil moderen gerne have, at du ser dette.

Den 38-årige englænder, David Holmes, kørte en smuk junidag en tur på sin motorcykel. Han nød det gode vejr og følelsen af frihed. Men han var dog ikke klar over, at dette skulle blive hans sidste tur på motorcyklen. Hans kamera på hjelmen fangede det hele på film.

David havde ingen mulighed for at undvige, da en bil pludselig kørte ud fra et kryds og ind i Davids kørebane. David kørte for hurtigt, og kunne derfor ikke nå at bremse, hvilket førte til et sammenstød og Davids død.

Davids mor, Brenda, blev sønderknust over tabet af sin søn. Men hun ønsker dog, at denne frygtelige ulykke ikke bør være forgæves og håber derfor, at andre kan lære noget af den. Derfor har forældrene valgt at offentliggøre filmen fra Davids kamera på hjelmen.

“Jeg ved, at han elskede fart, men han elskede også livet. Det er ikke nemt for mig, men jeg håber, at andre kan få gavn af denne advarsel. At man sætter farten ned og er opmærksom. Hvis vi kan forhindre ét dødsfald, så har Davids død ikke været forgæves.”

Videoen er den del af det engelske politis ‘#ThinkBike’ kampagne, og vi synes, at det giver stof til eftertanke, og fortjener derfor opmærksomhed. Du må meget gerne dele dette, hvis du er enig!
Bemærk: Davids ulykke indtræffer ved 2:50 – vise billeder kan forekomme rystende.