De begynder at synge en Elvis-klassiker – men lyt nu til manden længst til venstre

VI har aldrig hørt denne klassiker blive sunget på denne måde før.

Der findes millioner af fortolkninger af kendte sange, og en af disse cover-klassikere er Elvis Presleys “Cant’t Help Falling in Love” fra 1961. Selvom vi har hørt mange versioner af netop denne sang, så er kvartetten ‘7th Aves’ fortolkning noget særligt.

Manden til venstre hedder Adam Bastien, og påbegyndte sin musikalske karriere i en alder af 12, da han sang duetter med selveste Celine Dion! Sammen med Tristin Rupp, Kelley Jakle og stifteren Chris Rupp, udgør de bandet “7th Ave”.

De bruger kun deres stemmer til at skabe deres musik, men det er mere end rigeligt til at tryllebinde os. Less is more, som man siger, og dette band har hverken brug for pyroteknik eller glitter for at fortrylle publikum.

Påbegynd videoen nedenfor for at høre deres fortolkning af Elvis’ “Can’t Help Falling in Love”. Vi kan godt garantere, at du aldrig har hørt den udført på denne måde før!

Vi elsker bandets version, du må hjertens gerne dele sangen med dine venner på Facebook, hvis du er af samme holdning!