Ældre kvinde faldt i badekarret. Men da familien ser, hvem der reddede hende? Ufatteligt!

Dang Vuong, en bilsælger hos Stratstone BMW i England, havde en helt normal arbejdsdag, lige indtil telefonen ringede. I den anden ende af røret var der en ældre kvinde, der havde brug for hjælp, eftersom hun havde faldet i badekarret.

Problemet var bare, at opkaldet ikke var tiltænkt Vuong – den ældre kvinde havde indtastet det forkerte nummer, da hun forsøgte at ringe til sin datter efter hjælp.

mg_man_saves_granny_muzz
Chronicle Live

Hun havde i stedet ringet til receptionen hos Stratstone BMW, hvor receptionisten spurgte Vuong, hvad de skulle gøre ved situationen. For Vuong var svaret indlysende.

“Jeg sagde, jeg går over til hende for at se, om hun har det godt – i første omgang troede jeg, at hun var lige på den anden side af gaden, men det viste sig, at hun boede cirka 3 km væk”, fortæller Vuong til Chronicle Live og fortsætter: “Jeg hørte derover, mens receptionisten talte med hende i telefonen.”

Da Vuong kom frem til damens lejlighed, bankede han på. Her fandt han ud af, at døren ikke var låst og gik derfor ind, så han kunne hjælpe den ældre dame.

“Hun var primært chokeret, da jeg ankom, hun havde blod i ansigtet og badekaret flød over. Jeg fortalte hende, hvem jeg var, herefter løftede jeg hende op, lagde hende på sofaen, dækkede hende med et tæppe og ventede herefter på at hendes hjemmehjælpere og familie skulle ankomme.”

Efter at have sørget for, at hun var i sikkerhed og sammen med sin familie, tog han tilbage på arbejdet.

mg_bmw_dealer_gm
Google Maps

Sara Tweedy, barnebarn af den ældre kvinde, som Vuong reddede, siger, at det der ville have gået mindst to timer, før nogen kom hjem. Hvis det ikke havde været for Vuong, ved de ikke, hvad der kunne være sket.

“Vi kan ikke takke ham nok”, fortæller hun.

Vi ville ønske, at der var flere mennesker som Dang Vuong i denne verden – du må hjertens gerne dele artiklen, hvis du er enig!