Hunden tog en pose med hjem fra lossepladsen. Nu chokeres alle over, hvad der var indeni.

Hunden Pui bor sammen med sin ejer Gumnerd Thongmak i Thailand. Nabolaget er efterhånden blevet vant til, at Pui har en tendens til at gø ad forbipasserende mennesker, men han tager sjældent noget med hjem. Men denne dag var anderledes.

Da Pui ledte efter mad på en losseplads i Tha Rua-distriktet, fandt han en hvid pose med et meget usædvanligt indhold. Han følte dog, at der var noget vigtigt i posen, og han valgte derfor at tage den med hjem til sin ejer med det samme, og gøede udenfor på terrassen.

21-4-Hund-hittar-bebis1
HUFFINGTONPOST

Gumnerds niece hørte Pui, og undersøgte posen. Her fandt hun noget, der chokerede hende. En nyfødt pige. Pigen blev hørt på hospitalet med det samme, og blev undersøgt grundigt. Her fandt man ud af, at hun var blevet født flere uger for tidligt, og pigen vejede kun 2,5 kg.

1
HUFFINGTONPOST

Politiet har mistanke om, at en teenagepige er mor til barnet, men at hun har valgt at dumpe det, eftersom hun ikke kunne tage sig af hende. Pigen havde med al sandsynlighed ikke overlevet længe, hvis det ikke havde været for Pui.

Pui
HUFFINGTONPOST

Pui blev tildelt en medalje for sin heroiske gerning, og hans ejer modtog ligeledes 2000 kroner som belønning. Eftersom familien er fattig, faldt pengene på et tørt sted.

Puio
HUFFINGTONPOST

– Det var heldigt, at Pui fandt barnet. Det var en kæmpe overraskelse for os, eftersom han ellers ikke tager noget andet med hjem. Det må have været skæbnen, fortæller Poomrat Thongmak.

Vi er glade for, at Pui fandt den lille pige, og hun ville nok ikke have overlevet, hvis det ikke havde været for hunden. Vi har valgt at dele denne historie for at hylde hunden, og vi håber, at du vælger at gøre det samme med dine venner på Facebook!