Elefantflokken går hvert forår gennem hotellets lobby. Årsagen? Vi tror næsten ikke, det er sandt!

Vi har sagt det tusind gange før, men vi siger det igen – elefanter er forunderlige dyr. Man kan ikke andet end blive imponeret over deres intelligens og sociale færdigheder. De har også en utrolig hukommelse, der hjælper dem til at genkende hinanden, steder eller veje, selvom de har ændret sig med tiden.

Hotellet ‘Mfuwe Lodge’, som ligger i South Luangwa National Park i Zambia, er specielt af en helt unik årsag. Hvert forår udspiller der sig en helt utrolig begivenhed i lobbyen til gæsternes og personalets glæde – en hel flok elefanter går lige  gennem lobbyen for at spise lystigt af de mangotræer, som gemmer sig i baghaven. En gammel elefantvej går nemlig direkte gennem lobbyen. Men da man byggede hotellet i 1998, var ingen klar over, at elefanterne ikke havde planer om at ændre deres rute.

Det er ikke tit, at man ser en vild elefant på nært hold, og hvis man gør, skal man være meget forsigtig, specielt hvis de har en lille elefantunge med på slæb. Eftersom små elefanter er meget udsatte i naturen, er resten af familien meget beskyttende, og kan nemt gå til angreb. Hold derfor et ekstra øje med den lille elefant, Wellington, når hele flokken stopper op i lobbyen. Det er et vidunderligt øjeblik.

Vi bliver lige forundrede af disse majestætiske dyr hver gang. Del denne artikel med dine venner, de vil med garanti ikke gå glip af dette!