Det ligner en almindelig kage, men se hvad der sker, når hun snurrer fadet rundt! Utroligt!

Dette ligner i første omgang en helt almindelig kage. Glasur, fløde, dejlige mønstre og farver. Men det ændrer sig hurtigt, når fadet bliver snurret rundt, og vi opdager den optiske illusion bag denne fantastiske kreation.

Ved brug af specielle mønstre og stærke farver bliver illusionen skabt af, at kagen ændre farve, når man snurrer den rundt, fordi man opfatter forskellige farver fra forskellige vinkler.

Konditoren Ayarel begyndte at eksperimentere med denne teknologi tilbage i 2002, og det varede ikke længe, før hendes mildest talt usædvanlige kage blev en verdenssucces. Hvis der er noget, der tiltrækker sig opmærksomhed til en fest, så er det med garanti denne kage.

Du kan selv se den smukke kreation i videoen nedenfor. Husk at del denne artikel med dine venner, som du tror, vil sætte pris på dette!