Moderen krammer sin datters morder i retten. Men årsagen er fantastisk.

To år efter hendes datter blev skudt af en klassekammerat i en skolebus, fik Ady Guzman DeJesus endelig lov til at se sin datters morder, Jordyn Howe, i øjnene i retten. Her gjorde hun noget, som mange har svært ved at forstå. Hun krammede nemlig Jordyn, og accepterede hans bøn om at få en mindre straf.

Det kan være svært at forestille sig, hvordan en forælder kan kramme sit barns morden. Men Ady så muligheden for at give teenageren en chance til i stedet for at fængsle for livet for en forfærdelig fejltagelse.

Jordyn skød ved en fejltagelse Adys datter, Lourdes, da han havde taget sin fars pistol med i skole. Han viste den til sine venner i bussen, da et skud pludselig gik, som ramte Lourdes i nakke, hvilket førte til hendes død. Moderen var i første omgang indstillet på, at drengen skulle have en hård straf. Men hun skiftede dog mening, da hun indså, at Jordyn kun var et barn, og havde hele sit liv foran sig. Ady insisterede i stedet på en minimumsstraf i et ungdomsfængsel med den betingelse af, når Jordyn blev løsladt, skulle han sammen med Ady holde foredrag om, hvor farlige våben er.

Adys beslutning viser, hvor fantastisk tilgivende mennesker kan være. Og selvom de fleste nok ikke kan forstå hendes beslutning, så er tilgivelse måske det eneste rigtige at gøre ved tragiske hændelser som denne. Vi hylder Ady for hendes mod og store forståelse.