Sønnen tager et forbudt billede af sin mor. Vi bliver helt varme indvendigt, når han fortæller hvorfor!

Beskeden fra en mor til to børn har berørt alle, og den har et meget vigtigt budskab. Hvordan vi opfatter os selv, stemmer ikke altid overens med, hvordan andre opfatter os, især ikke vores børn.

“Da jeg, som sædvanlig, bladrede gennem mine billeder på telefonen, blev jeg helt paf, da jeg så DETTE”, skriver moderen i hendes besked. “Et billede af mig, hvor jeg ligger på stranden med lukkede øjne og helt udmattet”.

163ba45ba09b388635f7efb40f090f2c
BRIDGETTETALES

“Jeg blev først meget chokeret. Hvem havde taget dette forfærdelige billede af mig? Der voksede sig en foragt inden i mig for hvert sekund, indtil jeg var på nippet til at græde. Lige da jeg skulle til at slette billedet, kom min søn ind i rummet. “Kender du til dette billede”, spurgte jeg ham. Jeg vendte telefonen mod ham, og han fik et stort smil på sine læber. “Ja mor, det tog jeg, da vi var på stranden. Du lå der og så så afslappet og smuk ud, så jeg kunne ikke modstå at tage et billede!”

“Jeg har jo fortalt dig, at du skal spørge om lov, før du bruger min telefon og tager billeder!”, advarede jeg ham. “Det ved jeg godt mor”, sagde min søn.”Men se hvor smuk du ser ud! Og det mener jeg!”

Jeg kiggede på billedet igen, og forsøgte at forstå, hvad min søn lige havde sagt til mig. Min datter kom også, og kiggede over min skulder. “Det ligner et postkort, mor! Jeg elsker det!”. siger hun med et oprigtigt smil. “Du er så smuk!”.

Jeg var nødt til at tage en dyb indånding, og indså, at det var lige netop det, jeg havde brug for at høre. Min første reaktion er altid at finde fejl og mangler på mig selv, men da jeg kiggede på billedet, så jeg så mange andre ting:

Mine lår er stadig store og dejagtige. Men jeg ser også en kollapset kvinde, der har brugt flere timer på stranden med sine elskede børn.

Mine arme er stadig alt for buttede. Men jeg ser også armene på en mor, der har holdt mine børn, og hjulpet dem over skarpe sten, så de ikke fik ondt i deres fødder.

Jeg ser stadig en forholdsvis tyk kvinde iført en sort badedragt, der dækker mine problemområder. Jeg ser også en eventyrlig mor, der elsker sine børn.

Ligesom så mange andre kvinder har jeg kæmpet med min vægt, så længe jeg kan huske. Det er simpelthen noget, som jeg har lært at leve med. Jeg er nok ikke født til, at jeg skal være tynd som en model. Lige nu vejer jeg mere, end jeg har gjort i de sidste 10 år. Men det stopper mig dog ikke, og jeg elsker at lege med mine børn udendørs om sommeren. Jeg går ofte i badedragt i offentligheden, og føler mig til tider meget attraktiv i den. Jeg er muligvis ikke helt selvsikker endnu, men det går i den rigtige retning!

Er det mon fordi, at jeg er blevet ældre og mere afslappet? Eller er det fordi, at mine børn altid kigger på mig med deres kærlige øjne? En ting er dog sikker: jeg hader ikke min krop. Jeg vil forsætte på at arbejde med mig selv og mine vaner. Men lige nu vil jeg give mig selv og min krop kærlighed, og gøre alt hvad der står i min magt for at se på mig selv, og forhåbenligt se det, mine børn kan se.

Jeg er så taknemmelig for mine kære børn. Jeg elsker jer!”

blog2
BRIDGETTETALES

Hvilken vidunderlig og modig kvinde, og hvilke fantastiske børn. Denne historie går virkelig ind under huden og får os til at være taknemmelige for, det vi har!