Drengen har så ondt i sin ryg, at han ikke ønsker at leve, men når kiropraktoren gør dette? Helt utroligt!

Muntathar Altaii var blot 17 år, da han kom til skade med sin ryg i forbindelse med at han skulle rykke en trærod op, hvilket skabte så meget ubehag, at han ikke længere kunne stå oprejst. Derudover kunne han ikke mærke sit højre ben.

Han blev diagnosticeret med kyphosis, også kaldet pukkelryg, som er en deformation af den øvre ryg, hvilket gør, at den danner en pukkel. Efter at have døjet 3-4 måneder med sin dårlige ryg havde Muntathar så mange smerter, at han fortalte sin far, at han ikke længere ønskede at leve.

Familien søgte i desperation efter nogle, der kunne hjælpe ham, og fandt til sidst frem til kiropraktorklinikken Gonstead i Australien. Men det var en stor chance at tage hele vejen til Australien for at få hjælp, eftersom familien boede i USA.

Muntathar har det allerede meget bedre efter en korrektion i forbindelse med det første besøg, og blot 10 dage senere sker det utrolige.

I denne video kan du selv se, hvordan den 17-åriges drengs liv bliver forandret for evigt; det er virkelig utroligt, hvad en kiropraktor kan gøre for en.

Del gerne denne video med dine venner, hvis du også er lige så fascinerede over Muntathars forvandling, som vi er!