Moderen holder sin nyfødte datter, men se nu hvad hun finder under barnets tæppe!

Da lille Everly blot var én dag gammel i november 2014, fik hun en meget vigtig opgave. Everlys far, Chad, arbejdede i al hemmelighed på at give moderen til hans børn, Lauren, hendes livs overraskelse.

Lauren vidste ikke, at dette skulle ske blot én dag efter, at hun havde født sin datter, men det gør kun hendes reaktion endnu mere fantastisk.

Efter Chad har givet barnet til Lauren, beder han hende om at åbne tæppet, der er viklet rundt om datteren, så de kan skifte hendes ble. Det er på dette tidspunkt, at Lauren opdager, hvad der står skrevet på datterens bodystock, og hvad hun med sin hånd holder et fast greb omkring.

Vi er utroligt glade for, at dette blev fanget på film, og det er unægteligt en af de mest kreative overraskelser, vi har set i lang tid! Del dette med dine venner, hvis du er enig!