98-årig bedstemor afbryder countrymusikers koncert, men ingen havde forventet dette!

Der er mange, hvis største drøm er at stå på en stor scene foran tusindvis og forføre publikum med deres talent. For nogen bliver drømmen til virkelighed, men for andre bliver det blot en drøm, man tænker tilbage på, når man bliver gammel.

Denne bedstemor viser dog noget, som det fleste godt ved, men som ingen rigtig tør tro på – nemlig at det aldrig er for sent at realisere sine drømme, uanset hvad de måtte være. Man bliver ofte stoppet i at realisere sin drømme og mål, da man frygter at mislykkes. Men man skal turde at fejle og mislykkes, ellers kan man ikke få opfyldt sine drømme. Det handler om at fejle nioghalvfems gange, lære af disse mislykkede forsøg, hvor man herefter får realiseret sit mål eller drøm i forsøg nummer hundrede.

Countrymusikeren introducerede sin kones 98-årige bedstemor inder en koncert i et propfyldt Grand Ole Opry, hvilket er scenen, hvor den legendariske countrymusiker blev kendt. Det kan godt være at bedstemoderen, Lois Cunningham, næsten er 100 år gammel, men hun er en af de modigste personer, vi nogensinde har set.

I slutningen af videoen er det nemt at se, at dette længe har været en af Lois’ større drømme, og det er meget rørende at se, hvordan hun modtager et stående bifald fra publikum. Du kan selv se Lois’ fantastiske optræden her, og del den med dine venner, hvis du også har stor respekt for hendes talent!